fredag 18 mars 2011

utvecklingsvideo på älskling :D

ja jag har då gjort en utvecklingsvideo på mej o gubben.
Lite kul skull bara ;d

Tänkte mest bara liksom om ni ser någon skillnad för de gör jag xd både på honom och mej själv, som i filmen där jag har en röd jacka på mej där hackar jag väääldigt mycket med armarna tycker jag själv då, att de blir liksom inte lika följsamt :p
Men de kanske det inte är nu heller, vad vet jag :) Men hoppas på nån kommentar bara för att se från er synvinkel liksom.

Filmen på youtube hittar ni här. <--

Foto från en film i början av året när jag fick Denvis :) Han hoppas så knasigt fint :D (L)

Du är min egna lilla lycka.

Den som sa att kärlek inte går att köpa, hade fel och hade säkert inte haft en häst.

För mej är du allt, för mej är du helt perfekt som du är. (L)


onsdag 16 mars 2011

you make me feel good

hej
nu ska jag ut och mocka :)
hejdå,

tisdag 15 mars 2011

Prao hos Sara, dag 2

Idag fick jag göra ungefär samma sak, fick mocka ta ut/in hästar, rykta, ta på benskydd, hjälpa till med klippning, ta på/ta av täcken, Rida fram hästen, ta av sadel o mer. Det roligaste idag var att jag fick rida Chilli, longera Molly, helt själv :o med den bjäsen till häst, jag bara öööh..? haha men de gick skit bra :))
Trodde aldrig jag skulle kunna hålla emot på såna stora djur, men de gick visst :D
Jag menar på min lille skrutt till Cefyr gick ju de ;D men en häst över 170 , hm..? ;D ele jag tror de e de :s det måste den ju va D:
Sen det allra roligaste, var när mamma kom med Denvis så skulle jag ha privat lektion :D SKIIIITBRA gick det helt enkelt :D !
Vi tränade på ytterskänkel :) och man kan ju inte tycka mer än att min plutt var huuuur duktig som helst :D
Filmer från träningen (filmade av min mor) finns häääär! på yt ;) den andra filmen del2 hittar ni på min kanal om ni klickar på mitt namn ;)
Men iaf ni får en filmfrån när jag longera henne :) men vrf jag filmar marken ibland är för att jag viftar med spöet ;D


måndag 14 mars 2011

Måndagens prao, Första dagen.





Det var jättekul idag :d
Och jag har lite bråttom nu att skriva för jag ska upp tiiiidigt imon, och jag orkar inte riktigt berätta i helhet, så ni får mina filmer att glo på ;))





Tävling i Osbyortens RF

Ja då vart de tävling i helgen ja, har varit helt upptagen i helgen så har inte kunnat blogga om de, men var tvungen att hinna med veckans ras ju så att ni läsare fick veta vem som vann ;) (glöm inte denna veckans ras)

Men iaf killen var helt toppad när vi kom fram så jag fick gå ett tag med honom men han var fortfarande toppad, men lite mindre iaf. Sen sadlade vi och gjorde vid honom sen började jag gå lite med honom på framridningen, sen gick jag in och fotade dem små, och kollade hur folk tog sina vägar och galoppsprång o så. Sen gick jag ut och började rida fram honom han var hur fiiiiin som helst ! Min vackra kille (L)
helt ofattbart så gick han skitfint i formen och även i vänstervarv :o kan ni fatta vad jag har fått kämpa med det varvet o så helt plötsligt gör han de :D SUPER!
Han lydde inte med läntäcket på för de var i vägen för mina skänklar så han kunde inte känna sporren riktigt. Men sen vart de fart :D
Jätteduktig var han som lydde på dem så bra, känns att de bara går mer framåt i ridningen (Y)

LD: När vi väl kom in kändes han som en pinne helt plötsligt. Han typ stelnade till och tänkte typ nää men jag vill inte! D:
Men han fick minsann hoppa iaf tänkte jag. Så det blev benbenbenben ! Förstås blev de lite knepigt vid hinder nr 4, då han slinter med bakbenet och kommer fram i trav xd men jaja han hoppade förstås :) det är huvudsaken :D
Men jätteduktig var han ändå, så de blev en flefri runda där ja :) Fick en fin 1a rosett :D

LC: Mamma var inne i ridhuset och kollade på de andra i min klass, så jag höll inte riktigt koll på när jag skulle in t framhoppningen så jag lullade fram där vid framridningen och jag hade ridit fram honom innan men sen skrittade jag ett bra tag, så sen helt plötsligt var de min tur att gå in t framhoppningen och min första tanke var " men shit, jag har ju inte galopperat fram honom !! :o hur fan ska detta gå :s ???"
Så jag fick galoppera fram honom på långsidorna först innan jag började ta räcket.
När jag kom in på banan, så var han lugnare, och mer mjuk i kroppen. Och jag tog en volt först för att få igång bakbenen, sen lång sidan o öka, vilket inte blev en mycket större förändring men lite iaf. Sen kom jag mot 1a hindret lite sådär småsegt, men sen mot 2an så tryckte jag på honom och de syns i filmen vad han trycker under sig, Han hoppade super fint den rundan och mitt mål var att nolla grundomgången om jag kom till omhoppningen skulle jag nolla och om jag gjorde de ja då fick man se om man fick en bonus poäng till placering. Och tänka sig :D jag var på en fjärde plats :D (Y) Jag skrittade där ute i stressväntan på att få reda vilken placering jag fått eftersom 7 kunde få placering. Sen hörde jag att nån kom 4a och jag bah. å shit -.- Var ligger jag nu?
Men när klassen var klar och tanten sa i micen vilka som var placerade så hörde jag mitt namn på 5e plats och jag blev helt överlycklig :DD !
Min fina pojke. !(L)
Lite tjuvkick på bilder från tävlingen.
hahaha ursäkta mej xd men bjuder på denna ;)
Denna vann i b-ponny klassen :) Riktigt sööt :D !
Duktig ponny ! <3
Prisutdelning :) 
Jau då har man 25 rosetter och 14 är tagna med Denver redan på ett år :) Med tanke på hur lite vi har tävlat förra året ;D Det blev bara några dåodå när vi hittade nån. :) Men i år blir de andra bullar ;D Akta er för oss, vi börjar bli farliga :p HAHA ! ;D
Rosetten från LD
Rosetten från LC
Alla plaketten som jag har :)) 3 av dem fick jag i Osby :D

Film från tävlingen finns hääär!
Och där ser ni även filmerna från dagens Prao. 





sjuuuk ;(

är sjuk idag, dryyyygt..
nt sovit på hela natten, så imorse så smsa Jonatan och han va oxå sjuk (A)
höhö, förlåt ;p
och de blir ingen ridning idag, ska bara dit o mocka sen (y'
men nu ska jag kolla film (aa'
bloggar mer sen

söndag 13 mars 2011

Praoa hos Sara :D !

Imorron börjar min Prao så jag tänkte att ni kanske vill veta hur mina dagar har sett ut för jag ska nämligen filma och ta kort på de mesta jag gör kanske inte allt men de mesta, för första veckan ska jag praoa hos min tränare vilket ska bli jättekul !
Och andra veckan ska jag praoa hos kristianstad bladet. vilket kommer antagligen bli lite dött så där kommer jag inte filma och fota utan bara första veckan, för den är antagligen mest spännande att få följa :D
Skulle bara tipsa om de så ja ;D

Ha de gött för nu ska jag sovelisova för jag ska upp skit tidigt, jag ska ta 4a bussar om dagen -.-
Men min mamma är så snäll så hon kör mej första dagen :D fast jag är rätt sur på henne nu så jag kommer nog inte säga tack ^^
Varje morron kommer jag stiga upp vid typ 5 och ta en buss vid 6 och är framme i kristianstad vid ngt över 7 sen ska jag ta åhus bussen och hoppa av ngnstans och sen får jag gå en bit innan jag kommer fram till gården. Mysigt va?
Sen jobbar jag ända tills 4 på eftermiddagen sen ska jag ta bussen in till kristianstad och sen en buss hem till lilla arkelstorp. Usch asså, jag kommer vara dö trött när ajag kommer hem xd haha undra om jag orkar blogga och lägga in allting.
Så om ni undrar om jag gått i ide i 2 veckor så lugna, jag orkar inte blogga kanske så oroa er inte ;D

Veckans Ras

Veckans vinnare blev Daniela Sandlund med hästen Råryds Cornelia, ett stort grattis ! Ni hittar henne hääär!

På andra plats kom Dimmans Da Vinci som ägs utav Amanda Gustafsson.

På tredje plats kom Talent som också ägs utav Amanda Gustafsson.

Ett stort tack till alla som har anmält sig, och alla pållar var jättefina :)
Nu måste ni läsare komma igen och vara med till nästa veckas ras som är shetlandsponny  ! :D


godmorgon. (:

precis ätit frukost och ska släppa ut hästarna nu :)
senare idag ska jag mocka hela Rackes hage och kanske rida om jag orkar efter.
saknar min älskling.
han åkte hem igår men saknar han massor redan :(
och imon är de skola men inget kul för Josse (hon som jag bloggar med)
har prao, i två veckor.
o maja oxå.
men nu ska jag dra till stallet, bloggar sen igen :)